top of page

Βραβείο αειφορίας.

Η κομποστοποίηση και τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια βοηθούν τη SeattleSeahawks να κερδίσει βραβείο αειφορίας.

Συντάκτης: MatthewCampelli (www.sportsustainabilityjournal.com)

Πηγή: Sports Sustainability Journal

14 Ιουνίου 2018

📷


ToCenturyLinkFieldέχει αναλάβει μια διευρυμένη δράση σχετικά με τη μείωση της χρήσης ενέργειας και νερού.

Η ομάδα SeattleSeahawksτου NFL έχει διακριθεί για τις αειφόρες πρωτοβουλίες της, συμπεριλαμβανομένης της κομποστοποίησης, των βιώσιμων τροφίμων και εισάγοντας τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια.

Η ομάδα και το στάδιο της, CenturyLinkField, κέρδισε το βραβείο αειφορίας και κοινότητας στο StadiumBusinessAwards, που φιλοξενήθηκε στο Μάντσεστερ.

Περιγραφόμενο ως «ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον και αειφόρο αθλητικό και ψυχαγωγικόστάδιο στονκόσμο», τοCenturyLinkFieldεπαινέθηκε για τις προσπάθειές του σχετικά με την κομποστοποίηση (με πρόγραμμα ανταμοιβής σε βιολογικά λαχανικά), στρατηγικέςμείωσης της χρήσηςενέργειας και νερού, δωρεές φαγητού στη φιλανθρωπική οργάνωση SalvationArmy, βιώσιμα θαλασσινά και προσφέροντας βιοδιασπώμενα καλαμάκια.

Κέρδισε το βραβείο μεταξύ υποψηφίων όπως το MinnesotaVikings’ BankStadium, (για την πρωτοβουλίαανακύκλωσης που πραγματοποιήθηκε στο SuperBowlLII), LiverpoolFC’sAnfield (για το πρόγραμμα RedsGoingGreen), NHLMinnesotaWild’s #ThisIsOurIceεκστρατεία, EdenPark’sOurNeighbourhoodInitiativeκαι ClevelandCavaliers’ QuietSpaceSenoryRoom.

Η κριτική επιτροπή δήλωσε ότι το βραβείο απονεμήθηκε χάρηστις προσπάθειες του σταδίου για μείωση των επιπτώσεων των διαφόρων διοργανώσεων του στον πλανήτη μας.

24 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page